In 2021 zoeken we het niet zo ver. Waar exact, dat houden we nog even geheim.We zijn ribbedebie op maandag 16 augustus 2021. Bij het vertrek dient ook de isi+-kaart of KIDS ID (indien u deze heeft) afgegeven te worden, vergeet zeker geen lunchpakket en drankje voor maandagmiddag… tegen dan is de keuken nog niet op volle toeren!
op zaterdag 21 augustus 2021 sluiten we ons kamp af en worden alle ouders op de aangegeven uren aan de kampplaats verwacht.

Inschrijven

Op zaterdag 27 februari om 14u04 zullen de inschrijvingen digitaal openen en zal je een plaatsje kunnen registreren voor je kind(eren). Dit doe je door te surfen naar www.slampamper.be/inschrijvingen. Op deze registratiepagina geef je enkele beperkte gegevens in en op die manier reserveer je een plaats. Zodra je registratie gelukt is krijg je een bevestigingsmail met verdere instructies. Lees ook zeker op voorhand het inschrijvingsreglement om achteraf niet voor verrassingen te komen staan. We hopen jullie digitaal tegen te komen en als er toch nog vragen zijn mag je altijd mailen naar inschrijvingen@slampamper.be.

Kampdata volgende jaren

kamp 2021: 16 augustus - 21 augustus
kamp 2022: 15 augustus - 20 augustus
kamp 2023: 21 augustus - 26 augustus

Bij vragen kan je ons altijd bereiken via inschrijvingen@slampamper.be.


Om weg te schrijven

Het is altijd leuk om als kind brieven van het thuisfront te krijgen

Ons kampadres voor 2021:
Slampamper – (naam kind)
Geheimstraat 123
4567 Ergens

 
  Start
  Kamp
  Leiding
  Kampverslagen
  Springkastelen
  Contacteer ons
  Gastenboek